Pregăteste-te pentru vară!

masca-cu-namolSezonul estival a venit şi trebuie să te găsească pregatită. Pentru a preveni necazurile specifice verii (piele îmbâcsită, mai multe riduri…) şi pentru a etala o siluetă de invidiat, PROnatura şi Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune frumuseţe naturală la tine acasă!
CurĂţă şi hidratează tenul MASCĂ DE FAŢĂ CU NĂMOL- eliberând porii, hidratează şi hrăneţte pielea. Masca se aplică de 2 ori pe săptămână după o prealabilă demachiere. După îndepărtarea ei este de preferat a se folosi SPRAY COENZIMA Q10& BRUSTURE, apă revitalizantă ce redă tonusul şi strălucirea pielii; conferă o uşoară tentă de bronz; reduce îmbătrânirea prematură a pielii, redându-i strălucirea naturală.
Ai grijă de siluetă Moda verii nu accepta compromisuri „la cântar”. BEAUTY SLIM este un produs special creat pentru persoanele care vor să slăbească natural. Conţine plante cu acţiune tonică (ceai verde, guarana), vitaminizantă şi mineralizantă (chlorella,epibiza), diuretică (păpădia, orthosiphon), anticelulitică (ceai verde). Tărâţele de grâu şi pectină de măr creează senzaţia de săţietate, favorizând formarea bolului alimentar şi eliminarea toxinelor din organism. Pierzi surplusul de kilograme obţinând siluetă de invidiat!