Pentru o igienă auriculară perfectă!

Cu toţii ştim că o igienă deficitară a urechilor atrage după sine multe neplăceri. Pot apărea infecţii ale canalului auditiv extern, diminuare a acuităţii auditive, depuneri de cerumen  ce pot provoca dureri, etc. În special persoanele ce poartă proteze auditive întâmpină şi mai multe probleme.
Pentru a preîntâmpina problemele neplăcute dr. Ionuţ Moraru vă recomandă OTOcleaner HA – spray pentru igiena urechilor. Acesta are la bază apă de mare, filtrată microbiologic, cu adaos de extracte de plante (gălbenele, muşeţel, busuioc) şi acid hialuronic.  Datorită compoziţiei sale speciale OTOcleaner HA are efecte antiseptice reducând dezvoltarea bacteriilor şi riscul de apariţie a proceselor infecţioase la nivelul urechii; calmează inflamaţiile şi favorizează cicatrizarea. Datorită acidului hialuronic menţine integritatea şi elasticitatea pielii ce căptuşeşte canalul auditiv şi a timpanului, îmbunătăţind astfel acuitatea auditivă. În plus produsul ajută şi la îndepărtarea cerumenului în exces. Poate fi folosit pentru menţinerea igienei zilnice a urechilor (1dată/zi) şi pentru tratarea proceselor inflamatorii şi infecţioase de la acest nivel  (2ori/zi).
Datorită modului de dozare în flacoane prevăzute cu dispozitive de spray-ere OTOcleaner HA este uşor de folosit şi adaptat copiilor (mai mari de 2 ani) şi adulţilor. Perfect pentru purtătorii de proteze auditive!
PROnatura™ vă recomandă Oto cleaner HA drept cea mai bună şi potrivită metodă pentru întreţinerea igienei şi sănătăţii auriculare.
Pentru mai multe informaţii sunaţi la 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro

2 Comments on “Pentru o igienă auriculară perfectă!”

  1. AM folosit magicul produs oto cleaner care nu numai ca mi-a astupat ambele urechi dar mi-a si provocat niste dureri grozave in loc sa isi implineasca destinatia de curatator si igienizator…..Chiar nu inteleg cum se pot lansa aceste produse pe piata…nu sunt testate??????Acum am ajuns sa nu aud cu o ureche si slab cu cealalta….sper ca doctorul sa mai poata repara ceva….sfatul meu este sa nu folositi acest produs..nici macar sa nu il incercati din greseala…va spun din proprie experienta…

  2. Am 2 copii-si acest produs ne-a rezolvat probleme aparute subit-otitele seroase sau de alta natura-, dispar micozele-fungii-lanivelulauricaular ;recomand cu caldura acest produs, pe langa Bilidren–testat personal de mine- in principal pentru ca sunt produse naturale si de mare efect, nu interactioneaza cu alte medicatii si nu au efecte secundare.Multumiri

Comments are closed.