PDL Gorj a bătut palma cu UNPR

marius-vlaicuLa scurt timp după ce organizaţiile judeţene PSD, PNL şi PC au semnat protocolul de funcţionare al Uniunii Social Liberale la nivelul judeţului Gorj, a venit rândul organizaţiei PDL Gorj să bată palma cu organizaţia judeţeană a UNPR. Ocazie cu care Marius Vlaicu a anunţat, într-o conferinţă de presă de la sediul PDL, stând alături de preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, că a câştigat, astfel, 4 posturi de directori executivi la deconcentrate şi 5 posturi de directori adjuncţi.
Vlaicu a început prin a anunţa că mai are un of, acela că nu a reuşit să primească pentru UNPR şi postul de inspector general adjunct de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, dar a precizat că nu renunţă, fapt care i-a adus lui Ruşeţ pe faţă un zâmbet cu tâlc, de „vulpoi hârşit” în munca sindicală. Cu toate astea, Vlaicu a ţinut să se mândrească cu cuceririle sale, mai ales că partidul său, la nivel de judeţ are doar 3700 de membrii, după spusele sale. Astfel, acesta a precizat că a obţinut pentru partidul său funcţiile de directori executivi la DSVSA, CJAS, AJOFM şi Protecţia Consumatorilor, iar funcţiile de directori adjuncţi sunt la CJAS, două la Casa de Pensii, Vamă şi Finanţe. Atât doar că cei propuşi de UNPR trebuie să mai câştige şi concursul pe post.
Trecând peste anunţul lui Vlaicu, preşedintele Ion Ruşeţ a trecut la alte subiecte, cele mai importante fiind asumarea răspunderii Guvernului privind Legea Dialogului Social şi Legea Salarizării Personalului Didactic şi Nedidactic, despre ambele senatorul Ruşeţ spunând că sunt benefice.