Pârtiile din Gorj, promovate

M1, pârtia principală din Rânca
M1, pârtia principală din Rânca

Pârtiile din Gorj sunt promovate în cadrul proiectului „i-Tour”, județul nostru aflându-se printre alte 16 din țară. În cadrul proiectului, turiștii primesc pliante gratuite cu informații turistice, există o hatră turistică interactivă cu pârtiile de schi, o pagină de  facebook și 600 de puncte de informare turistică.
„i-Tour” este un proiect național de informare și promovare turistică, inițiat în 2005 de Groove Hour, care oferă pliante cu informații turistice gratuite turiștilor din 16 județe din țară, site-ul www.i-tour.ro, o hartă interactivă ce prezintă toate domeniile schiabile din România și o pagină de facebook dedicată proiectului: www.facebook.com/itour.ro.
Începând cu anul 2009, i-Tour se extinde treptat la nivel național și devine un aliat sigur al turiștilor aflați atât pe litoral, cât și în Delta Dunării, în orașele turistice ale țării și la munte, în stațiunile cu pârtii de schi. Peste 600 de puncte de informare turistică pe Litoral, Valea Prahovei, Delta Dunării, în stațiuni montane, în orașele turistice și reședința de județ se află la dispoziția turiștilor pentru un acces mai facil la inforamații turistice dedicate arealului în care aceștia se află. De-a lungul timpului, proiectul i-Tour a fost apreciat de mass-media națională și susținut prin articole și reportaje atât în presa scrisă și online, cât și la radio și TV.