Papaya, o adevărată farmacie naturală

papayaSupranumit şi ‘’fructul îngerilor’’, Papaya a devenit foarte căutat, atunci când s-au aflat beneficiile şi puterile sale de a menţine sănătatea şi frumuseţea.
Virtutile fructului sunt numeroase: prin conţinutul de fier poate fi folosit în tratarea anemiei feriprive; datorită antioxidanţilor are beneficii anticanceroase, antiîmbătrânire şi detoxifiere, fiind şi un bun energizant; foarte apreciat în cosmetică datorită conţinutului de vitamina A ( reduce ridurile si conferă rezistenţa părului şi unghiilor); la femei suprimă secreţia de progesteron, având în felul acesta propietăţi contraceptive ( femeile din India, Pakistan, Sri Lanka au folosit din timpuri vechi fructul în acest scop); prin conţinutul de vitamina C, accelerează cicatrizarea plăgilor şi vindecarea postoperatorie; îmbunătăţeşte funcţiile vizuale; injecţiile cu papaina ( o enzima din conţinutul fructului) se folosesc la calmarea durerilor din inflamaţiile discurilor intervertebrale. Cu un conţinut redus de glucide, Papaya este indicată în dieta diabeticilor. Consumul de Papaya a scos în evidenţă stimularea regenerării celulelor hepatice, osoase şi musculare.
Tinand cont de cele enumerate LABORATOARELE MEDICA au creat produsul PAPAYA – cu rol în stimularea digestiei, activarea metabolismului, hipocolesterolemiant.
Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .