Pandurii II a început cu dreptul

Cea de-a doua echipă a Pandurilor a debutat furtunos în Liga a III a cu o victorie în deplasare la Becicherecul Mic. Din cinci echipe gorjene în Liga a III-a, împărţite în două serii, trei au pierdut, una a făcut egal şi doar una a obţinut victoria.
Liga a III-a este un tărâm din ce în ce mai dificil pentru gorjeni de vreme ce de mai mulţi ani echipele noastre, în general numeroase în acest eşalon, nu se mai bat la promovare. Este adevărat că efortul financiar din Liga I nu lasă suficiente resurse pentru ceilalţi. În acest an gorjenii au fost despărţiţi în două serii iar şansele de promovare sunt modeste.
După prima etapă, doar Pandurii s-au întors cu tolba plină din deplasarea de la Becicherecul Mic. Cu excepţia Jiului Rovinari cu un egal pe teren propriu, celelalte echipe gorjene au fost învinse în deplasările pe care le-au avut. A surprins poate înfrângerea Minerului Motru la Oltchim având în vedere că această echipă spera să revină în Liga a II-a. Cu atât mai de lăudat este victoria clară a Pandurilor mici care au câştigat cu 3-0 în deplasare.
De reţinut că speranţele gorjenilor par legate în acest an de două din cluburile care gravitează în jurul Rovinariului, adică sunt finanţate de acolo, e vorba de Jiul Rovinari condusă de Constantin Andreucă şi Pandurii II de Adrian Vancea şi Gabi Zahiu. La acest moment, nici unul dintre cele două cluburi nu pot emite pretenţii de promovare.