Pandurii aşteaptă un stadion plin, cu Levadia

Asistenţa scăzută de pe stadionul municipal „Tudor Vladimirescu”, de la meciul cu FC Braşov, i-a cam luat prin surprindere pe oficialii de la Pandurii.

După ce aşteptau un număr mult mai mare de fani în tribune la debutul în noul sezon al Ligii I, cei de la Pandurii speră ca suporterii gorjeni să se poată revanşa în această joi, la ora confruntării din Europa, cu Levadia Tallinn. „A fost frumos și cu FC Braşov, dar știu și cred că publicul din Târgu Jiu poate fi și mai cald decât atât. Sper ca joi să vină în număr mult mai mare pentru ca avem nevoie de sprijinul lor şi poate vor vedea şi un spectacol pe măsură la prima lor asistenţă în cupele europene.”, a declarat tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai. Şi preşedintele executiv al grupării de fotbal gorjene, Eugen Pîrvulescu, speră la o asistenţă importantă în tribunele stadionului municipal pentru partida de joi: „Sincer, şi la meciul cu Braşov mă gândeam la o prezenţă de 4-5 mii de spectatori, dar probabil că fanii noştri s-au păstrat pentru partida din Europa League de joi, cu Levadia Tallinn.”

Preţul biletelor pentru returul cu Levadia Tallinn

Clubul Pandurii Târgu Jiu a pus în vânzare încă de ieri dimineaţă biletele pentru meciul retur din turul II preliminar al Europa League cu FC Levadia Tallinn. Tichetele de intrare se vor putea procura de la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu până joi, între orele 09:00 şi 18:00.
Preţurile biletelor pentru meciul Pandurii Târgu Jiu – FC Levadia Tallinn vor fi următoarele: – 15 lei la peluze; – 25 de lei la tribuna I şi II; – 35 de lei la tribuna Zero .

Arbitrii din Ungaria la meciul Pandurii-Levadia

Meciul din turul II preliminar al UEFA Europa League, sezonul  2013/2014, dintre Pandurii Târgu Jiu şi FC Levadia Tallinn din data de 25 iulie 2013, va fi arbitrat de o brigadă  de arbitrii din Ungaria. Arbitrul partidei va fi Tamás Bognar, ajutat la cele două linii de Peter Berettyan şi Robert Horvath, iar arbitrul de rezervă va fi Peter Solymosi. Delegatul UEFA pentru acest meci va fi Miguel Galan Torres din Spania, iar observatorul de arbitri al jocului a fost desemnat Gevorg Horvhannisyan din Armenia.