O victorie şi un eşec în ultimele amicale pentru Pandurii

Cel mai important stagiu de pregătire al Pandurilor din acest an, cel din Antalya, a ajuns acum la final. După consumarea ultimelor două amicale în Turcia, formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu a stabilit şi bilanţul: două victorii, două înfrângeri şi două egaluri.

Din câte se pare, tehnicianul Liviu Ciobotariu mai are ceva de lucru până a se hotărî asupra unsprezecelui de bază al Pandurilor.
Din câte se pare, tehnicianul Liviu Ciobotariu mai are ceva de lucru până a se hotărî asupra unsprezecelui de bază al Pandurilor.

Weeekendul trecut, fotbaliştii de la Pandurii Tg-Jiu au susţinut ultimele două partide de verificare din stagiul de pregătire din Antalya. În primul amical desfăşurat vineri, trupa lui Ciobotariu au reuşit să se impună în faţa croaţilor de la NK Varteks cu scorul de 2 – 1 prin golurile marcate de Kamara, în minutul 59 şi Stromajer în minutul 74. Într-o partidă controlată clar de către Pandurii, tehnicianul Liviu Ciobotariu a trimis în teren următorul „11”: Stanca – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Lazic, Nalaţi, Păcurar, Vranjes – Stromajer, Kamara. În chiar ultimul amical desfăşurat de Pandurii în Turcia, formaţia gorjeană a întâlnit duminică, pe terenul de la Hotel Kervansaray echipa de primă ligă din Polonia, Piast Gliwice. De această dată, elevii lui „Ciobi” s-au înclinat în faţa „leşilor” cu scorul de 0 – 2, polonezii marcând în minutele 52 şi 82. Antrenorul Liviu Ciobotariu a folosit următoarea echipă de start: Mingote – Popete, Tătaru, Rada, Grecu – Hidişan, Murgan, Orac, Tremonti – Tilincă, Arrieta. La pauză, tehnicianul Pandurilor a fost nevoit să facă două schimbări din cauza accidentărilor, intrând Rusu în locul lui Murgan (întindere) şi Vranjes în locul lui Tremonti (contuzie la picior). Pe parcursul reprizei secunde au mai fost trimişi pe teren Diaconu şi Avramescu. Pandurii au revenit chiar în cursul zilei de luni în ţară şi vor intra pe linia dreaptă cu pregătirea pentru redebutul oficial de sezon.
Bilanţ mai bun pentru Panduri II
Aflaţi în aceeaşi peri­oadă de pregătire cu prima echipă în Antalya, Pandurii 2 au avut o comportare ceva mai bună decât trupa lui „Ciobi”, cel puţin atunci când vine vorba despre „amicale”. Un scurt bilanţ al celor două formaţii indică faptul că Pandurii 2 stă ceva mai bine faţă de prima echipă la rezultatele înregistrate în Turcia. Dacă formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu are un palmares de 2 victorii, două egaluri şi două înfrângeri, trupa lui Gabi Zahiu a înregistrat 2 succese, 2 remize şi un singur eşec. Iată şi meciuri amicale desfăşurate de Pandurii 2 în Altalya: Pandurii 2 – Yonsei (Coreea de Sud) 1-1 –a marcatArrieta; Pandurii 2 – Babelsberg (Germania) 0-2; Pandurii 2 – FC Koper (Slovenia) 3-0 –au marcat Arrieta, Fărăcşanu, Vlăduţi; Pandurii 2 – Amkar Perm 2 (Rusia) 2-2 –au marcat Fărcăşanu şi Pătraşcu; Pandurii 2 – Ordabasy (Kazakhstan) 2-0 –au  marcat Pătraşcu şi Voinea.