NEEM

Azadirachta indica (Neem) este un arbore sempervirescent din familia Meliaceae, originar din India si Pakistan, cunoscut  si sub numele de “Copac Sacru”, “Farmacia Naturii”, “Panaceu pentru toate afecţiunile”. Scoarţa, seminţele, frunzele, fructele si uleiul de Neem conţin principii active cu următoarele proprietăţi: antivirale, antifungice, antibacteriene, antipiretice, antiinflamatoare, antitumorale, analgezice, antihelmintice, antiemetice, imunostimulatoare; de ajutor in tratamentul artritei; previne si tratează ulcerul gastro-duodenal; reduce posibilitatea de apariţie a cancerului; previne depresia, ateroscleroza, diabetul, afecţiunile cardiovasculare, Alzheimer si Parkinson, inhiba acţiunea nociva a radicalilor liberi; mai prezintă şi acţiune antialergica; este de ajutor si in hepatita de tip b.
Neem prezintă aproape un efect magic în afecţiunile pielii ca : psoriazis, eczema, acnee, acnee rozacee, herpes, ciuperca piciorului, infecţii fungice, protejează pielea de acţiunea nociva a radiaţiilor UV.
LABORATOARELE MEDICA vă PROpun următorul produs: NEEM
Produsul, prin complexul de principii active naturale, asigura o protecţie eficienta a pielii, păstrându-i elasticitatea şi fermitatea; reduce riscul de apariţie a inflamaţiilor la nivelul acesteia şi detoxifica organismul; stimulează mecanismele imunităţii specifice şi nespecifice, crescând capacitatea de apărare a organismului; extractul de Neem are acţiune antiseptica, antiinflamatoare, antioxidanta, hepatoprotectoare si hipoglicemianta. Datorita conţinutului de glicozide, scade aciditatea gastrica prin neutralizarea secreţiei gastro-duodenale şi susţine astfel bună funcţionare a tractului digestiv.
Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numarul 021.351.47.77 , accesaţi site-urile noastre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .