Mini spa-ul de acasă

sare-de-baie-cu-uleiSARE DE BAIE CU ULEI EUCALIPT – Răceală & gripă. O baie aromată cu sare, extracte de plante şi ulei volatil de eucalipt îţi va îmbrăţişa corpul cu senzaţia de căldură şi confort. Durerile se diminuează, vei respira mai uşor, te vei simţi mai revigorat şi îţi vei reveni mai uşor, trecând peste starea de disconfort.
SARE DE BAIE CU ULEI ARNICĂ & CAPSICI – Antireumatismală. Sarea de baie RHEUMA FLEX®, prin adaosul sau de plante, va absorbi durerea şi te va ajuta să te relaxezi. Articulaţiile vor fi mai ascultătoare, iar tu te vei mişca mai uşor! Dacă înainte de baie aplici SAPROPELIC RHEUMA FLEX pe zona încheieturilor dureroase, te vei simţi ca un campion ce tocmai a terminat o şedinţă de SPA!
SARE DE BAIE CU ULEI LAVANDA – Relaxantă  O baie caldă cu sare de baie, extract de plante şi ulei volatil de lavandă îţi va învălui simţurile şi corpul, relaxându-te. FITOSEDIN® – sare de baie, aliatul tău în lupta cu grijile cotidiene!
SARE DE BAIE CU ULEI YLANG-YLANG – Afrodisiacă. Sarea de baie EROS® îmbunătăţeşte circulaţia în zona pelviană favorizând instalarea unei erecţii ferme şi umezirea vaginului. Creşte şansele de obţinere a orgasmului. 20 de minute îmbrăţişat de EROS® şi corpul tău este pregătit pentru a primi şi a oferi momente de tandreţe calitative!
Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro  sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .