Managerul Spitalului de Urgență, schimbat

Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu are un nou manager privat, începând cu data de 12 noiembrie 2013. Este vorba despre medicul Nicoleta Claudia Manu, care îl înlocuiește pe economistul Cristian Vlădoianu. Anunțul a fost făcut de Consiliul Județean Gorj, instituția fiind notificată în acest sens de firma care asigură managementul privat al spitalului.

Schimbarea managerului spitalului, pentru „accelerarea implementării măsurilor de eficientizare și îmbunătățire a calității serviciilor medicale”
Schimbarea managerului spitalului, pentru „accelerarea implementării măsurilor de eficientizare și îmbunătățire a calității serviciilor medicale”

Ca urmare  a adresei  transmise de S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L., înregistrată sub nr. 13407/8.11.2013 la sediul instituției, Consiliului Județean Gorj a fost notificat asupra faptului că la unitatea spitalicească aflată în subordinea acestuia se va proceda la înlocuirea  managerului desemnat. Astfel, „începând cu data de 12.11.2013, doamna doctor Manu Nicoleta Claudia este persoana desemnată de S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L. pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Conform precizărilor din documentul respectiv, începând cu aceeași dată, domnul ec. Vlădoianu Cristian este director Departament Controlling în cadrul  companiei” (conform unui comunicat de presă făcut public de Consiliului Județean Gorj).

Contractul continuă
În urma analizei și a discuțiilor purtate de președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, cu reprezentanții S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L., contractul de management nr. 775/17.01.2013 se derulează în continuare conform clauzelor contractuale stabilite și a documentației care stă la baza acestora. Schimbarea s-a făcut (potrivit firmei de mamagenet), cu scopul accelerării implementării măsurilor de eficientizare și îmbunătățire a calității serviciilor medicale pe care Spitalul Județean le asigură populației Județului Gorj.
S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L. este o societate de consultanță pentru afaceri și management, cu sediul în comuna Voluntari, județul Ilfov și a câștigat licitația pentru managementul privat al spitalului, după ce consilierii județeni au decis să externalizeze această activitate.