Mai marii de la Pandurii au ajuns la capătul răbdării

Ultimul rezultat al Pandurilor din Liga I, dar şi faptul că trupa lui Badea şi-a consolidat poziţia de „lanternă roşie” a clasamentului, pare să fi agitat apele în sânul conducerii clubului de fotbal gorjean. Deşi a fost reconfirmat în funcţie, tehnicianul Ionuţ Badea are toate şansele să fie demis după viitoarea etapă de campionat.

Din câte se pare, partida din runda următoare de campionat cu Astra, va fi decisivă atât pentru viitorul tehnicianului principal Ionuţ Badea, cât şi pentru preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.
Din câte se pare, partida din runda următoare de campionat cu Astra, va fi decisivă atât pentru viitorul tehnicianului principal Ionuţ Badea, cât şi pentru preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

După eşecul Pandurilor de pe teren propriu din faţa celor de la FC Timişoara, antrenorul Ionuţ Badea a fost chemat de către preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu, la o şedinţă „de analiză”. Şedinţa a avut loc chiar în loja oficială a Pandurilor de la stadionul „Municipal”, avându-i ca participanţi printre alţii şi pe preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, dar şi pe Daniel Burlan, directorul SNLO, principalul susţinător financiar al formaţiei de primă ligă gorjene. După o discuţie ce a durat aproape o oră, Condescu a ţinut să declare faptul că Ionuţ Badea a fost reconfirmat în funcţia de antrenor principal la Pandurii, deşi toate premizele îl indicau ca demis după ultimul eşec cu FC Timişoara. „Am discutat despre ce trebuie făcut la echipă pentru a avea şi victorii şi pentru a nu mai fi pe ultimul loc. Nu ştim ce se întâmplă cu echipa, altfel nu am mai fi făcut acum şedinţă după meci, asta vrem să aflăm şi noi, ce se întâmplă. Vom continua tot cu Ionuţ Badea. Nu îi reproşăm nimic antrenorului, ne reproşăm la toţi cei care am fost la echipă. Explicaţia lui Ionuţ Badea este lipsa rezultatelor şi aceasta este singura problemă, rezultatele pozitive ne lipsesc. Doar rezultatele ne lipsesc, degeaba sunt mulţumit de joc dacă nu avem rezultate. Jocul punctează doar la fair-play.”, a dezvăluit Condescu.

Miză „specială” în runda viitoare
Deşi l-a reconfirmat practic pe Ionuţ Badea în funcţia de antrenor principal la Pandurii, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu, a lăsat să se înţeleagă că meciul din etapa viitoare de campionat cu Astra Ploieşti va fi decisiv pentru viitorul tehnicianului, dar şi pentru cel al „executivului” Eugen Pârvulescu. „Concluziile după această şedinţă le vom avea până vineri la următorul meci cu Astra. Nu am găsit nici o soluţie până acum ca să avem şi rezultate. Dar nu eu trebuie să găsesc soluţiile, soluţiile le găsesc Pârvulescu şi cu Badea. Nu le-am dat nici un ultimatum acum. Ei trebuie să găsească soluţii pentru a obţine victorii. Asta nu sună a ultimatum, sună a conştientizare a faptului că suntem tot pe ultimul loc şi, din păcate, distanţa dintre noi şi cei care sunt în faţa noastră se adânceşte”, a precizat Condescu.