Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, la înălțime

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu i-a surprins în mod plăcut, zilele trecute, pe locuitorii municipiului care au ieșit pe centru. Peste 100 de elevi și cadre didactice au organizat un spectacol de zile mari, care a umplut amfiteatrul din fața Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” de spectatori.

Show-ul „Noi artiștii” a cuprins atât spectacoulul propriu-zis, care s-a desfășurat pe scenă, cât și expoziții de pictură, miniscenete de teatru care s-au produs în jurul amfiteatrului,  precum și momente în care participanții la spectacol au coborât de pe scenă și i-au implicat pe spectatori în spectacol. De altfel, pe tot timpul show-ului, o parte dintre copiii aflați în rândul spectatorilor au cântat și au dansat, împreună cu protagoniștii de pe scenă.
Scopul acestui show a fost acela de a arăta publicului de toate vârstele ce talente se plămădesc în această școală, dar și promovarea ofertei pentru anul școlar 2013-2014, care conține clase de: muzică, muzică și arte plastica,  muzică instrumentală, canto clasic, muzică tradițională românească, arte plastice, arhitectură și teatru.
De la înființare, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu a adus un plus de sunet și culoare orașului. Până astăzi, multe generații de elevi i-au trecut pragul, iar mulți artiști gorjeni au făcut aici primii pași pe drumul pasiunii lor.