Liberalii târgujieni trec pe capete la PSD

De câteva luni este un adevărat exod al foștilor liberali către PSD Târgu-Jiu, semn că nu doctrina îi deosebește pe politicienii gorjeni indiferent de culoarea politică. PSD Gorj a anunțat în această săptămână că toată organizația locală a PNL Târgu Jiu, fără Marcel Romanescu, primarul municipiului, și Bogdan Bejinaru, viceprimar, a trecut la PSD. PNL Târgu-Jiu a anunțat o reorganizare sub conducerea prefectului Iulian Popescu, președinte interimar al organizației.


Potrivit comunicatului oficial al PSD Gorj, ”Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte.
Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj.
Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor.
Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijini gorjenii, indiferent de apartenența lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ, astfel că, în perioada următoare, sunt așteptați și alți noi membri care se vor înscrie în PSD.”