Înscrieri pentru a doua sesiune de admitere, la Liceul Teologic

Loading

În perioada 10 – 16 iulie, la Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu au loc înscrieri pentru locurile rămase neocupate în urma sesiunii de examene din perioada 31 mai – 2 iunie. Potrivit directorului instituţiei, profesorul Gheorghe Benegui, la Liceul Teologic din Târgu Jiu sunt vacante 14 locuri la secţia Patrimoniu şi 3 la Pastorală. Probele examenului de admitere vor fi susţinute în zilele de 17 şi 18 iulie.
Dosarul de înscriere trebuie să conţină certificat de botez de la preotul paroh, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, fişă de înscriere în original eliberată de unitatea de învăţământ gimnazial, recomandare de la consiliul parohial, binecuvântare din partea Mitropoliei Olteniei, care se obţine la Liceul Teologic, foaia matricolă pentru clasele I-VIII, copie de pe certificatul de naştere şi copie de pe buletin.

One Comment on “Înscrieri pentru a doua sesiune de admitere, la Liceul Teologic”

  1. Imi vine sa rad! Certificat de botez, binecuvantare!!! Oameni buni, in ce lume traim ?! Pai daca Benegui are certificat de botez si mai ales binecuvantare!!! …scoala aia e o gluma!!! Numai Dumnezeu nu locuieste acolo! Mai intai sa se curete de Benegui si alte cateva lighioane si apoi sa ceara Binecuvantare! Rusine!

Comments are closed.