Inaugurare atelier de arta, meşteşuguri și tradiţii populare la Hurezani

atelier-de-arta-hurezaniÎn data de 13 noiembrie 2014, între orele 10:00 – 13:00, va avea loc la sediul Căminului Cultural din Hurezani vernisajul expoziţiei cu vânzare de produse realizate în cadrul proiectului”Meşteşuguri vechi la oameni noi!”, proiect câştigător in competiţia Campionatul de Voluntariat organizat de OMV Petrom. Evenimentul va cuprinde o sesiune de informare despre oportunitatea existenței unui atelier de artă, meşteşuguri si tradiţii populare olteneşti și dezbateri în scopul dezvoltării de idei noi de proiecte și a altor programe de voluntariat.
Atelierul de artă,meşteşuguri si tradiţii populare va antrena copii, tineri,vârstnici în dezvoltarea comunitaţii, valorizând potenţialul etno-cultural al localităţii Hurezani şi va oferi diversitate de învăţare practică și de dezvoltare de abilităţi antreprenoriale pentru copiii și tinerii din comuna Hurezani și nu numai.
Proiectul va contribui la punerea în valoare, la conservarea și transmiterea către generaţiile viitoare a tradiţiilor și tainelor artei și meşteşugurilor populare olteneşti, la crearea identităţii culturale a comunităţii Hurezani și a comunităţilor învecinate.
Activitătile proiectului se deruleaza împreună cu voluntari din cadrul Petrom din Zona de Producţie II Oltenia și din comunitatea Hurezani.sigla_Aurora_hurezani
ASOCIAȚIA AURORA HUREZANI implementează în perioada septembrie – noiembrie 2014 proiectul ”Meşteşuguri vechi la oameni noi!”, proiect câştigător în competiţia Campionatul de Voluntariat organizat de OMV Petrom.