Ilie Iordache ar vrea înapoi la Pandurii!

Personaj principal în cea mai lungă telenovelă a fotbalului gorjean, Ilie Iordache s-a auto-propus la Pandurii după ce aventurile greco-rapidiste s-au încheiat cu eşecuri fotbalistice pentru fostul mijlocaş al echipei târgujiene.

În ultimi ani, Ilie Iordache mai mult s-a judecat decât a jucat. Acum doreşte să facă un compromis odată cu intenţia sa de a reveni la Pandurii.
În ultimi ani, Ilie Iordache mai mult s-a judecat decât a jucat. Acum doreşte să facă un compromis odată cu intenţia sa de a reveni la Pandurii.

Pandurii l-ar putea avea din nou în lot pe Ilie Iordache, protagonistul unui adevărat „serial” în ultimul sezon fotbalistic. Jucătorul a pus pe jar Pandurii, Dinamo, FRF şi LPF, comisiile celor două foruri nefiind capabile să dea un verdict în cazul plecării sale de la Pandurii, lucru care a trimis dosarul pe masa celor de la TAS, dar şi pe mâna instanţelor civile din România. Cazul a rămas în coadă de peşte chiar şi după ce procesul civil a fost câştigat de Pandurii, jucătorul ajungând între timp la AEK Atena, echipă la care a jucat foarte puţin şi care l-a trimis pe Iordache înapoi în România, la Rapid.

Respins de greci
Returul ediţiei trecute de campionat se dorea o relansare a carierei lui Ilie Iordache în tricoul vişiniu al Rapidului, însă chiar dacă antrenor a fost o bună perioadă Nae Manea, tatăl impresarului său, jucătorul a prins foarte puţine minute în teren, realizările sale fiind minime. În aceste condiţii AEK Atena l-a readus la echipă dar se pare că nu intenţionează decât să scape de jucător. Grecii au efectuat primul antrenament pentru noul sezon în aceeaşi zi în care şi Pandurii s-au reunit, dar Ilie Iordache a făcut parte dintr-un grup de şase jucători care au primit notificări din partea clubului de a se antrena separat de echipă, seara, în vreme ce grosul lotului elen a efectuat primul antrenament dimineaţa.

O dă la pace
Pandurii l-au luat pe Ilie Iordache de la Dinamo II Bucureşti şi l-au readus în prim-planul Ligii I, în doi ani şi jumătate la echipa gorjeană marcând de 11 ori în 71 de meciuri jucate în campionat. Perioada petrecută la Târgu Jiu se pare că nu a fost uitată de Ilie Iordache, acesta fiind dispus să revină la Pandurii după cum spune Marin Condescu: „Am vorbit cu Iordache, mi-a propus să se întoarcă. Oricum el este jucătorul nostru. Contractul cu AEK Atena a fost făcut fără acordul nostru. El a plecat de la Pandurii fără voia noastră, lucru pe care l-am demonstrat în instanţă şi ar trebui să revină la Târgu Jiu”, a declarat preşedintele consiliului de aministraţie al Pandurilor.