Igienă intimă cu ajutorul plantelor

septomicon-gelSEPTOMICON SOL + miniirigator –. Sub patru forme de prezentare: simplu, cu aromă de Ylang-Ylang, cu aromă de Trandafir, cu aromă de Muguri de pin şi brad  produs ce are în compoziţie principii active ce-i conferă proprietăţi dezodorizante si dezinfectante, benefice mucoasei vaginale. Timolul, principalul constituent al şovârfului, are puternice proprietăţi fungicide, antibacteriene şi antitricomoniazice. Studiile preclinice au evidenţiat acţiunea antiinflamatoare a substanţelor conţinute de coada şoricelului. De asemenea, coada şoricelului are şi efecte antibacteriene şi uşor hemostatice. Pelinul are un conţinut mare de flavone şi substanţe minerale, principii active ce îi conferă proprietăţi cicatrizante. Tinctura de propolis îmbogăţeşte formula produsului, fiind bogată în substanţe naturale cu efecte antivirale, antibacteriene, antimicotice. În plus propolisul este un foarte bun antioxidant. Uleiul de arbore de ceai australian întăreşte proprietăţile antifungice, antimicotice, dezodorizante şi antipruriginoase ale produsului.
SEPTOMICON cu ROSE – gel, SEPTOMICON cu YLANG – gel si SEPTOMICON cu YLANG- YLANG gel este un gel non gras destinat igienei intime ce reduce inflamaţia si pruritul vulvar. Are proprietăţi antibacteriene, antimicotice si antivirale. Favorizează cicatrizarea si refacerea mucoaselor. Adaosul de ulei de trandafir sau ylang-ylang conferă un miros plăcut şi sensual.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro  sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro.