Grădinițele din Târgu Jiu, pregătire să-i primească pe copii

Grădinițele din Târgu Jiu au fost pregătite intens, pentru a-i primi pe copii, în prima zi de an școlar.

Grădinița nr. 13 este gata să-și deschidă porțile pentru cei mici, acum că au fost finalizate și ultimele intervenții destinate bunei funcționări a spațiului. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, le-a mulțumim public angajaților, pentru implicare: „Mulțumesc doamnei director Chivulescu Ana Letiția și tuturor cadrelor pentru implicare. Fără ajutorul pe care îl primim din partea angajaților acestor unități de învățământ, ar fi mai dificil pentru noi să intervenim acolo unde este necesar.”

De asemenea, la Grădinița nr 7, situata în zona de Nord a municipiului, au fost alocate resursele necesare pentru reabilitare, la Grădinița „Lumea Copiilor” din strada 22 Decembrie 1989 au fost finalizate lucrările de reamenajare a spațiilor de joacă, dar și la interior. „Și în acest caz trebuie să mulțumim doamnei director Larisa Văduva, cadrelor didactice și personalului auxiliar care au fost alături de noi și au contribuit la buna desfășurare a lucrărilor.

Este foarte important ca anul școlar să înceapă în condiții bune la Târgu Jiu, mai ales după această lungă perioadă de pandemie care a afectat destul de mult învățământul. Pentru noi, educația rămâne prioritară!” (Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu)