Ginseng Corean & Ghimbir, Remediul tradiţional asiatic!

Ginseng-corean-GhimbirGinsengul este utilizat în alimentaţie şi terapie de peste 5.000 de ani, fiind o plantă perenă originară din Asia de Răsărit, Siberia şi America de Nord. Pentru multiplele sale proprietăţi terapeutice, chinezii o consideră o plantă minune. Mai este cunoscut şi sub denumirile de rădăcina vieţii, regina plantelor, rădăcina-om şi sarea pământului.
Ghimbirul este, asemenea ginsengului corean, o plantă asiatică ai cărui rizomi conţin uleiuri volatile şi compuşi fenolici ce tonifică sistemul digestiv. Pot înlătura senzaţia de vomă (prin inhibarea centrului vomei) şi cresc pofta de mâncare, fiind buni stimulenţi stomahici.
Ghimbirul, ca şi ginsengul, este un bun tonic general şi sexual.
Ţinând cont de efectele miraculoasele ale ginsengului corean asociat cu ghimbir, LABORATOARELE MEDICA au creat un nou produs bazat pe aceasta asociere -GINSENG COREAN & GHIMBIR.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune utilizarea produsului ca:
– tonic general şi sexual;
– pentru a încetini procesele de îmbătrânire;
– reglator al sistemului cardiovascular şi digestiv;
– adaptogen;
– ajutor în menţinerea glicemiei şi colesterolului în limite normale.
Se recomandă administrarea a 2 capsule /zi, dimineaţa şi la prânz, în timpul meselor, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 1-2 luni.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .

One Comment on “Ginseng Corean & Ghimbir, Remediul tradiţional asiatic!”

Comments are closed.