Forţa vindecătoare a microalgelor III

chlorellaAlgele roşii  reprezintă unul dintre cele mai vechi grupuri de eucariote din punct de vedere filogenetic. Au forme şi dimensiuni variabile, de la câţiva microni până la 1 m lungime şi pot popula mările şi oceanele până la 175 m adâncime, la care pătrund doar razele ultraviolete ale soarelui, ce pot fi absorbite de pigmentul ficoeritrina- specific algelor roşii.
Una dintre algele verzi recomandate de PRO NATURA este chlorella:
Chlorella (Chlorella vulgaris)  este o algă verde cu un conţinut bogat în proteine, pigmenţi clorofilieni, clorofilă, acizi graşi,sporopolenină, polizaharide, peptidoglicani, carbohidraţi, compuşi ce susţin procesele metabolice ale organismului şi îl susţin în perioade caracterizate de o imunitate scăzută. Aduce în alimentaţie o contribuţie mare de fibre celulozice, acestea accelerând tranzitul intestinal, fiind astfel de ajutor în cadrul programelor de detoxificare şi/sau remodelare corporală. Clorofila acţionează ca şi protector al membranelor celulare, reducând efectul nociv al radicalilor liberi; favorizează regenerarea celulară. De asemenea, chlorella are un conţinut mare de calciu, magneziu, fier şi iod (de ajutor în cazul carenţelor acestor minerale).
A nu se consuma de către persoanele cu dereglări ale glandei tiroide!
Produsul prezentat mai sus este disponibil în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile nostre :www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro!