Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Şcoala » Etapa județeană a Olimpiadei de Istorie

Etapa județeană a Olimpiadei de Istorie

Submitted by on 13 March 2013articol citit de 23,766 ori | No Comment

Sâmbătă, 9 martie 2013, Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu-Jiu a găzduit etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Au fost prezenți peste 120 de elevi, pasionați de istorie, din clasele a VIII-a, a IX-a, a X-a a XI-a și a XII-a.

Organizată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, etapa județeană a Olimpiadei de istorie s-a bucurat de prezenţa a peste 120 de elevi pasionați de istorie. Pentru buna desfășurare a olimpiadei, etapa județeană, au fost prezente la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu-Jiu peste 50 de cadre didactice, profesori de istorie de la școlile și liceele gorjene, sub coordonarea doamnei prof. dr. Dorina Nichifor, inspector școlar de specialitate.
Vor reprezenta Gorjul la Olimpiada de istorie, etapa națională, la Sibiu, în perioada 1-5 aprilie 2013 elevii: Mergea Alina Gabriela (clasa a IX-a, prof. coord. Maria Cochină) de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, Brașoavă Dana Ștefania (clasa a X-a, prof. coord. Andrei Popete-Pătrașcu) de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, Cîrstina Adela (clasa a XI-a, prof. coord. Dănuț Lupulescu) de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Bumbești-Jiu și Pătrașcu Simina (clasa a XII-a, prof. coord. Gheorghe Gorun) de la Colegiul Național„Spiru Haret” Târgu-Jiu.

Comments are closed.