Emisiune concurs „PETALE DE CÂNTEC”

dav

Televiziunea N-SAT TV, în parteneriat cu Casa de Producție AV STUDIO GROUP și Studioul LIVIU PLOAE, lansează concursul regional de muzică populară „PETALE DE CÂNTEC” (soliști vocali) – pentru Regiunea OLTENIA, a cărui primă ediție va avea loc joi, 30 noiembrie 2017, începând cu ora 19.00, în direct, la N-SAT TV.
REGULAMENT
Concurenții pot avea vârsta între 14 și 20 de ani.
Înscrierile la preselecție se fac în perioada 16 octombrie – 20 noiembrie 2017.
Concurenții vor trimite CV-uri și înregistrări video live, fără acompaniament, cu câte o strofă din trei cântece diferite, la alegere: doină, baladă, danț, horă, sârbă, la adresa de e-mail aura_stoenescu@yahoo.com . Pentru înlăturarea potențialelor probleme legate de comunicare, concurenții care nu primesc în maxim 24 de ore răspuns că au fost înscriși în preselecție pot suna la telefon 0766.314.582, persoană de contact Aura Stoenescu. CV-urile trebuie să conțină, obligatoriu: data nașterii, localitate de domiciliu, profesori cu care au studiat (dacă e cazul) și activitatea artistică anterioară (dacă e cazul).
Rezultatul preselecției va fi anunțat în data de 24 noiembrie 2017.
În concursul televizat vor intra 10 concurenți, câștigătorii preselecției.
Câștigătorul trofeului „PETALE DE CÂNTEC” al fiecărei ediții va primi ca premiu o piesă de muzică populară originală, pe care o va imprima și filma cu Casa de Producție AV STUDIO GROUP, Studioul LIVIU PLOAE și Televiziunea N-SAT TV.
Emisiunea concurs „PETALE DE CÂNTEC” se organizează trimestrial.
Nu se percepe taxă de înscriere, sau taxă de participare pentru concurenții care câștigă preselecția.
Partener media: publicația VERTICAL.