Elevii şi profesorii din Glogova, vizită de studiu în Italia

Cadrele didactice şi elevii de la Şcoala Generală ,, Nicolae N. Caranda’’’ Glogova-Gorj, au participat în perioada 2-6 mai 2011 la activităţile desfăşurate la Istituto Comprensivo ,,P.S.Zimarino’’ Casalbordino, Scerni-Italia, împreună cu parteneri din Bulgaria, Turcia, Polonia, în cadrul parteneriatului multilateral ,, Look what we’he done’’.
Şcoala gazdă a organizat marşul ,,Save the Planet’’, fiecare şcoală participantă confecţionând banere şi pancarde atît în propria limbă cât şi în engleză,inscripţionate cu  îndemnuri pentru a păstra planeta curată.
De asemenea, au vizitat “Sorgenti del Verde”, centrul de distribuire al apei de consum în  zona Abruzzo, unde  au conştientizat cât de importantă este apa pentru viaţă.
În ultima zi au mers pe urmele lui Pinochio, în Pescopennataro, o localitate aflată la 1600 km altitudine, unde au vizitat Parcul Pinochio.
Activităţile desfăşurate au avut un impact deosebit asupra participanţilor, iar în noiembrie 2011, îi aşteptăm în Glogova pentru a participa la cea de-a doua vizită de studiu din cadrul parteneriatului care are ca temă ,,Refolosirea materialelor reciclabile’’.
Prof. Vergina Mogoşan

One Comment on “Elevii şi profesorii din Glogova, vizită de studiu în Italia”

  1. da au fost doar profesoarele cu copii personali ,pentru ca elevii au fost intorsi de la aeroport ,cica nu ar fi avut caziere , oare , sa nu fi stiut nimeni ce documente trebue pentru toti!!, puneti mana si face carte nu plimbari pe banii prostilor

Comments are closed.