Două şcoli din Gorj într-un program naţional de protecţia mediului

Loading

O imagine surprinsă la una dintre şcolile implicate în proiect
O imagine surprinsă la una dintre şcolile implicate în proiect

Două unităţi şcolare din Gorj, Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru şi Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” Târgu-Jiu au fost selectate alături de alte 78 de unităţi şcolare din ţară pentru a participa la Proiectul Naţional “PROTEJĂM NATURA PENTRU VIAŢĂ” implementat de Ministerul Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Scopul proiectului „PROTEJĂM NATURA PENTRU VIAŢĂ!” este formarea unor deprinderi şi atitudini elevilor în spiritul respectului pentru mediu, precum şi realizarea unor acţiuni specifice în comunitatea în care trăiesc. Este o modalitate de a trage un semnal de alarmă pentru adulţi asupra faptului că dacă nu luăm măsuri azi, mâine poate fi prea târziu. De asemenea, este o metodă de a stimula tinerii înşişi să creeze o legătură cu natura şi să acţioneze acum pentru găsirea şi aplicarea de soluţii durabile în relaţionarea cu aceasta.

One Comment on “Două şcoli din Gorj într-un program naţional de protecţia mediului”

  1. Ar trebui ca in fiecare scoala sa existe proiecte de protectia mediului pentru a-i invata pe tineri sa protejeze natura.

Comments are closed.