Daniel Orac aşteptat în trupa lui Liviu Ciobotariu

Formaţia de primă ligă gorjeană Pandurii Tg-Jiu va primi cea de a doua „întărire” din această iarnă, după cea a lui Kamara. Mijlocaşul ofensiv Daniel Orac este foarte aproape de o revenire oficială la Pandurii, fiind aşteptat să sosească chiar în aceste zile la Tg-Jiu.

Pe vremea lui Eugen Neagoe, Daniel Orac era unul dintre titularii de la Pandurii. Va fi acum din nou şi sub comanda lui Liviu Ciobotariu?
Pe vremea lui Eugen Neagoe, Daniel Orac era unul dintre titularii de la Pandurii. Va fi acum din nou şi sub comanda lui Liviu Ciobotariu?

La doar câteva luni de la dispariţia lui Sorin Cârţu de pe banca Pandurilor, Daniel Orac are toate şansele acum, să revină oficial sub culorile grupării de fotbal gorjene. „Mazilit” chiar la începutul lui 2009 de către „Sorinaccio” sub motivul că juca prea mult „rummy” în loc de fotbal, Orac a petrecut jumătate de sezon la echipa de liga a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea, apoi şi-a încercat norocul în străinătate. După ce a semnat un contract cu formaţia elenă Panthakrikos,   mijlocaşul ofensiv a avut însă, parte din nou de ghinion. Odată cu plecarea lui Ilie Dumitrescu de la cârma echipei greceşti, Daniel Orac a evolut din ce în ce mai puţin, intrând în final „pe linie moartă”. Şansa revenirii la Pandurii s-a produs chiar în această iarnă, când Orac a devenit jucător liber de contract faţă de Panthakrikos şi a purtat primele discuţii cu oficialii de la Tg-Jiu. Având acceptul gorjenilor, odată cu rezilierea contractului cu grecii, Daniel Orac este aşteptat să sosească la Pandurii în aceste zile.

Doar Orac mai vine
Tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, este la curent cu situaţia lui Daniel Orac şi spune că, după achiziţionarea lui Kamara, mijlocaşul ofensiv ar putea fi ultimul transfer al Pandurilor în această iarnă. „De cei trei brazilieni ne-am despărţit deja, doar pe Orac îl mai aşteptăm să se alăture lotului, în rest nu mai avem în plan nici un transfer. Orac ar fi un jucător util echipei, îl ştiu mai de mult timp. Iar cu omogenizarea nu cred că ar fi nici un fel de probleme pentru că el a mai jucat la Pandurii şi s-ar reintegra uşor. Sper să avem şi o anumită concurenţă mai bună, acolo, la mijloc odată cu venirea lui Orac.”, a ţinut să precizeze tehnicianul Pandurilor. Daniel Orac a fost transferat la Pandurii în 2006 şi a evoluat la pentru formaţia de fotbal gorjeană timp de două sezoane şi jumătate.

Orac, o “certitudine”liviu-ciobotariu

Revenirea lui Daniel Orac la Pandurii este dată ca sigură de către antrenorul Liviu Ciobotariu. Mijlocaşul va sosi din Grecia chiar în acestă săptămână şi va intra direct în programul echipei de fotbal gorjene. “Ciobi” pare destul de mulţumit de faptul că îl va avea pe Orac sub comanda sa: ,,Daniel Orac este aproape o certitudine pentru Pandurii. El a mai jucat aici, cunoaşte şi echipa foarte bine, nu va fi vorba de adaptare. În această miercuri îl aşteptăm să sosească la Tg-Jiu şi în mod sigur va participa alături de Pandurii la stagiul de pregătire din Antalya. Personal, îl cunosc pe Daniel şi cred că este un jucător bun, care va fi util echipei. Pentru Orac  cred că va fi vorba mai mult despre o reîntoarcere a lui la echipă!”