Dan Vîlceanu: Primarii nu mai vor în opoziţie

Dan Vîlceanu spune că va continua seria dezvăluirilor despre Primăria Tîrgu Jiu
Dan Vîlceanu spune că va continua seria dezvăluirilor despre Primăria Tîrgu Jiu

Vicepreşedintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, spune că există, déjà, doi primari care nu mai vor să stea în opoziţie. Mai mult, acesta a declarat, zilele trecute, într-o conferinţă de presă, că sunt mulţi membri ai Uniunii Social Liberale importanţi care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul cum funcţionează uniunea.
Dan Vîlceanu spune că mult trâmbiţatele sondaje USL sunt făcute, de fapt, cu scopul de a manipula şi nu sunt deloc reale, fapt care i-a nemulţumit chiar şi pe primarii opoziţiei: „Sunt, deja, doi primari care nu mai vor să stea în opoziţie. Din păcate, ei şi-ar pierde mandatul dacă ar pleca acum, aşa că nu o pot face. E clar, însă, că teritoriul e nemulţumit de ce se întâmplă. Cât despre declaraţiile celor de la USL de la judeţ, după ce s-au întâlnit zilele astea, am o veste proastă pentru ei. Spuneau că nu s-au mai întâlnit din mai, pentru că au fost concediile, dar că de acum totul va fi bine. Aşa au spus şi în mai, când s-au reunit şi nu s-a întâmplat nimic. Deci, am o veste proastă, concediile au trecut, dar urmează sărbătorile de iarnă…”
Vicepreşedintele PDL a anunţat, de asemenea, că va continua dezvăluirile în ceea ce priveşte Primăria Târgu Jiu, ultimele două fiind că aceasta a contractat credite în anii trecuţi şi nimeni nu întreabă ce s-a făcut cu banii, pentru că nu se prea vede. Întrebat de ziarişti dacă vrea să fie primar, Dan Vîlceanu a anunţat că nu vrea mai mult decât consilier local: „Vizez doar un post de consilier local, de asta trebuie să întreb primăria ce a făcut cu banii. La nivel local, trebuie să facem opoziţie, deşi suntem la putere, pentru că şi Consiliul Judeţean şi Primăria Târgu Jiu sunt conduse de PSD”.