Dan Nistor monitorizat din Spania şi Franţa

La nici 3 luni de la transferul lui Alexandru Maxim, un alt jucător de la Pandurii se bucură de interesul cluburilor străine. De această dată este vorba despre mijlocaşul Dan Nistor.

Dacă în urmă cu 3 ani evolua în Liga a IV-a, la CS Rucăr, acum Dan Nistor a ajuns să fie monitorizat în tricoul Pandurilor de echipe din Franţa şi Spania.
Dacă în urmă cu 3 ani evolua în Liga a IV-a, la CS Rucăr, acum Dan Nistor a ajuns să fie monitorizat în tricoul Pandurilor de echipe din Franţa şi Spania.

O parte dintre panduri au jucat în Giuleşti cu gândul la puncte, dar şi la scouterii din tribune. Iar unul dintre aceştia este Dan Nistor, mijlocaşul de 24 de ani fiind ţinta oamenilor de la Malaga şi Toulouse. Din păcate însă, jucătorul Pandurilor  nu a avut un joc strălucit, iar după meci părea preocupat mai degrabă de rezultatul echipei sale decât de un eventual transfer. „Le cer scuze colegilor, am încercat o floricică în plus la acea fază, asta a fost să fie. Asta cu scouterii pot fi simple speculaţii, e cale lungă până acolo. Acum sunt supărat, nu îmi explic această cădere. Psihic şi fizic stăm bine, nu îmi explic ce s-a întâmplat. Sper să redevin ce am fost.”, a declarat Nistor.

Luat la pachet şi ajuns la cota 1.250.000 euro!

Interesul manifestat de Toulouse, ocupanta locului 11 în Ligue 1, pentru mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Dan Nistor, a fost confirmat şi de site-ul din hexagon franceinfo.fr., care a precizat că un oficial al grupării franceze l-a urmărit pe Nistor la meciul cu Rapid Bucureşti. Din câte se pare, Dan Nistor mai are contract cu clubul gorjean până în această vară. El a fost achiziţionat în 2010 de Internaţional Curtea de Argeş de la formaţia Dacia Mioveni, iar peste un an a ajuns la Tg-Jiu, la pachet cu alţi 13 jucători ai grupării argeşene. 1.250.000 de euro este cota lui Dan Nistor pe transfermarkt.de

Interes şi pentru Vlad

Cert este că după meciul cu Rapid, oficialii clubului gorjean au recunoscut faptul că Nistor nu este singurul jucător de la Pandurii monitorizat de echipe străine. „Nu a fost numai Dan Nistor, a fost şi Vlad în atenţia lor. Să vedem luni ce o să spună scouterii.”, a dezvăluit preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Marin Condescu.