Dă-i viitorului o şansă!

Eveniment de finalizare a proiectului «Dă-i viitorului o şansă!»  la Hurezani
Asociaţia Aurora Hurezani , în parteneriat cu Asociaţia de tineret VIITORUL Căpreni, Şcoala Gimnazială Hurezani, Şcoala Gimnazială Căpreni, Primăria Hurezani , a implementat in perioada  01   februarie –  31 octombrie 2013 , proiectul «Dă-i viitorului o şansă!», finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret in Acţiune.
Prin acest proiect s-a dezvoltat  un spaţiu optim de informare a tinerilor din comunele Hurezani si  Căpreni, de conştientizare asupra provocărilor globale legate de mediu şi schimbările de climă. De asemenea, tinerii au găsit o modalitate de valorificare a produselor activitaţilor lor –11 picturi realizate și vândute pentru un scop nobil, ocazie cu care şi-au dezvoltat spiritul creativ și de antreprenoriat, de fait-play și de lucru în echipă, cât şi atitudini de responsabilitate și de toleranţă.  Tinerii din cadrul asociației mulţumesc partenerilor din proiect pentru implicare și susţinere.
Echipa de implementare a proiectului: Gherasie Ştefania-Elena, Vladuţ Alexandra, Drugan Lorena-Marina, Baibarac Alina-Andreea, Minchici Alexandru, Pătru Bogdan- Adrian, Bunget Constantin, Clenciu Robert-Alin.