Curăţenie… de toamnă

puiu-diaconescuConsider că e normal, acolo unde Partidul Social- Democrat conduce, să îşi atragă oameni care să reprezinte PSD-ul. Astfel, la Bumbeşti Jiu, cântărind responsabil şi munca profesională a celor care erau deja pe funcţie şi au fost păstraţi, precum şi a celor care au fost puşi pe funcţie, considerăm că am făcut ce trebuie. De exemplu, directorul Diţescu de la spitalul din localitate îşi manifestase de 2-3 luni interesul să treacă la PSD de la PNL, acesta depunându-şi şi demisia din funcţia de consilier local al partidului pe listele căruia a candidat. Întrucât a solicitat să fie analizată activitatea sa de manager de spital,  considerând că a avut rezultate corespunzătoare, am solicitat conducerii Direcţiei de Sănătate Publică şi Biroului Executiv al partidului să decidă dacă e bine să rămână director şi s-a stabilit că da. În luarea acestei hotărâri, a fost apreciat faptul că directorul Diţescu a realizat că directorul direcţiei şi ministrul fiind de culoare roşie, trebuie să facă şi el acelaşi lucru, numai spitalul să rămână alb. De asemenea, directoarea economică şi directoarea adjunctă au fost primite în PSD, iar împreună cu directorul Diţescu au fot cooptate în biroul executiv al organizaţiei de la Bumbeşti Jiu.
La învăţământ, însă, s-au făcut şi schimbări. Astfel, la şcoala generală, a fost schimbat Munteanu, în locul lui fiind numit Boghian, membru PSD, iar Munteanu a spus că dacă va fi păstrat director adjunct vine şi el de la PD-L la PSD, ceea ce s-a şi întâmplat. Am considerat că, fiind foşti colegi, vor face echipă bună împreună.
La rândul său, directorul de la liceu, Lupulescu, a făcut adeziune la PSD şi a fost păstrat, fiind secondat de o doamnă din PSD, care va conduce ca director adjunct.
La fel, la şcoala de la Curtişoara a fost păstrat Stamate, fiind PSD-ist, iar la grădiniţă fosta directoare a ieşit la pensie, fiind înlocuită cu colega noastră de la Bumbeşti Jiu, Gătej, care este şi în biroul executiv al organizaţiei orăşeneşti.
Ultima noutate în ceea ce priveşte organizaţia de la Bumbeşti Jiu e aceea că a fost primit în partid şi cooptat în biroul executiv şeful de ocol Dumitrescu, care ne-a declarat că până acum nu a avut culoare politică.
Sper că, o dată cu aceste schimbări, vom avea o altă performanţă la această organizaţie.