Conferință internațională la Tg-Jiu sub egida UCB și CT ”General Gheorghe Magheru”

Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu și Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, organizează, vineri 17 iunie 2022, a VI-a ediție a Conferinței Internaționale „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală”, dedicată profesorilor și studenților din învățământul universitar, cadrelor didactice și elevilor din învățământul  preuniversitar dar și celor interesați.

Rolul conferinței este de a stabili punți de colaborare între mediul academic  și școlile din învățământul preuniversitar, de a promova modele de bune practici educaționale, precum și exemple de bune practici în general.   Activitățile conferinței sunt grupate în patru secțiuni atât pentru elevi/studenți, cât şi pentru profesori:
1. Științe sociale și umaniste
2. Științe
3. Științe ale educației
4. Tehnologii

Potrivit domnului Marius Buzera, unul dintre coordonatorii manifestării, lucrările pot fi realizate în limba engleză, sau în limba română cu abstract tradus în limba engleză, iar susținerea lor se va realiza printr-o prezentare multimedia, cu participare directă sau online.
Elevii/studenții pot participa individual sau în echipe de maxim trei persoane, coordonați de un cadru didactic, la o singură secțiune din concurs.  Cadrele didactice pot participa individual sau în colaborare cu alte cadre didactice la o singură secțiune cu maximum 2 articole.

Lucrările obținute  vor fi analizate de o comisie formată din profesori și specialiști din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși”, iar cele acceptate și susținute/prezentate în cadrul conferinței vor fi valorificate în cadrul unei broșuri cu ISBN în cadrul Editurii Academica Brâncuși.
Toți participanții (elevi, studenți și profesori) primesc diplome de participare. Nu se percep taxe de participare. Lucrările participanților vor fi trimise până la data de 15.06.2022, pe adresa liceumagheru@yahoo.com, cu subiectul „CONFERINTA EUROPEANA” și va respecta formatul indicat în modelul de la adresa www.ctgm.ro