Concursul Interjudețean de Matematică „Memorial Marcel Romanescu”, la a V-a ediție

Loading

La Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” s-a desfășurat, sâmbătă, Concursul Interjudețean de Matematică „Memorial Marcel Romanescu”, ajuns, în acest an, la cea de-a V-a ediție.

Aproximativ 100 de elevi din județele Gorj și Dolj au participat la Concursul Județean de Matematica „Memorial Marcel Romanescu”, organizat de Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj.  

„Multe emoții, multă dăruire și pasiune pentru matematică din partea elevilor noștri și a profesorilor coordonatori! La activitatea dedicată dascălului Marcel Romanescu, într-un moment de maximă emoție au participat și doamna inspector școlar general prof. dr. Marcela Mrejeru, doamna inspector de specialitate matematică prof. Nanu Georgiana, domnul primar Marcel Romanescu, domnul inspector șef al ITM Gorj, George Romanescu, distinși profesori universitari, elevi și părinți. Mulțumim profesorilor și elevilor Liceului de Arte pentru organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a acestui concurs!
Felicitări tuturor elevilor, profesorilor coordonatori și părinților!”, este mesajul reprezentanților Liceului de Arte din Tg-Jiu.

„Este o competiție ajunsă la a cincea ediție și poartă numele tatălui meu, care a fost cadru didactic al acestei unități de învățământ. Pentru mine, concursul are o însemnătate aparte, dat fiind faptul că tatăl meu mi-a călăuzit pașii în viață și datorită lui am ales o carieră în învățământ. Îi felicit pe toți participanții, dar și pe organizatori și le doresc tuturor succes în activitate!” a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.