Un nou Comitet Executiv la AJF Gorj

În această săptămână a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal. Mihai Prunariu a obținut un nou mandat de președinte în timp ce Comitetul Executiv a suferit modificări de componență față de mandatul trecut.

Forul fotbalistic județean-AJF Gorj-a organizat vineri, 17 noiembrie 2017, alegeri la nivelul conducerii. Deși nu se află la cel mai bun nivel al său, în sensul că Gorjul nu mai are o echipă de Liga I iar Pandurii nu se simte bine nici în Liga a II-a, fotbalul din județ a cunoscut o revenire spectaculoasă. Astfel, pentru fotbalul județean-Liga a IV-a și Liga a V-a și pentru cel juvenil-se poate vorbi de dezvoltare. Să nu uităm că anul trecut campioana județeană, Internațional Bălești, a reușit să promoveze în eșalonul al III-lea după mai mulți ani în care reprezentantele Gorjului au pierdut la baraj.

Astfel, în cadrul Adunarii Generale Extraordinare de alegeri a fost stabilită componența Comitetului Executiv al AJF Gorj.
Președinte a fost ales, pentru un nou mandat, Mihai Prunariu, care va fi secondat de  vicepresedintii Daniel Baloi si Daniel Mihuțoiu și de  membrii în Comitetul Executiv în noul mandat: Daniel Popescu, reprezentant al cluburilor din Liga a 4-a, Ovidiu Danacica, reprezentant al cluburilor din Liga a 5-a, si Alin Poenaru, reprezentant al cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori.