Claudiu Voiculeț: „Suntem favoriţi, jucăm acasă!”

Pandurii a ieșit din criză învingând „lanterna roşie” a Ligii I, iar acum vizează la un nou succes în dauna Stelei, formaţie pe care a învins-o și în deplasare, în turul campionatului.

Înaintea confruntării cu Steaua, mijlocaşul Claudiu Voiculeţ mizează pe faptul că Pandurii se descurcă foarte bine în compania echipelor mari.
Înaintea confruntării cu Steaua, mijlocaşul Claudiu Voiculeţ mizează pe faptul că Pandurii se descurcă foarte bine în compania echipelor mari.

Pandurii rămâne una dintre echipele cu cel mai elaborat și spectaculos fotbal din Liga I în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, Grigoraș găsind până acum soluții pentru a trece peste plecări, accidentări, transferuri ratate sau, mai nou, răzvrătiri. Iar meciul de sâmbătă, când la Târgu Jiu va juca Steaua, se anunță unul spectaculos, ambele echipe marjând pe cartea atacului, formaţia din Ghencea fiind condamnată să câștige pentru a rămâne în cursa pentru titlu, în vreme ce Grigoraș trebuie să arate târgujienilor că Pandurii știe să mai și câștige acasă, ultimul succes de pe propria arenă datând din 12 decembrie 2011, în ultima etapă a turului învingând cu 5-2 pe Concordia Chiajna.

Vor dubla cu Steaua
Claudiu Voiculeţ este unul dintre jucătorii care au înscris în tristul meci din turul campionatului, meci care a fost câștigat de olteni, dar a fost marcat de grava accidentare a lui Cosmin Băcilă. Mijlocașul Pandurilor spune că echipa sa pornește din postura de favorită meciul cu Steaua: „Va fi un meci spectaculos. Steaua vine să atace, noi o să atacăm, nu suntem echipă să ne apărăm şi să jucăm pe contraatac. Normal că-i putem bate. Am câştigat şi în tur, la Ploieşti. Am prins atunci şi un teren mai prost şi nu am putut să pasăm mai bine, dar acasă suntem şi buni. Sper să dau gol şi să câştigăm. Noi suntem favoriţi, jucăm acasă. La Târgu Jiu nu pierdem, iar Steaua nu vine după o perioadă prea bună. Pandurii e favorită”, a declarat Voiculeț despre partida care este așteptată cu un interes enorm la Târgu Jiu. Acesta crede că pentru pandurii ar fi bine ca Ilie Stan să fie antrenorul Stelei și la Târgu Jiu: „Nu ar fi bine să schimbe antrenorul. Şi la Târgu Mureş s-a schimbat antrenorul şi au avut două victorii”.

Ionuţ Rada a prins încredere
Ionuț Rada este soluția pentru postul de fundaș central-stânga pentru Grigoraș după ce Cardoso a gafat în primele trei partide din această primăvară iar apoi a refuzat să stea pe bancă la Mioveni. Rada, care a prins șapte meciuri și în returul campionatului trecut, spune că este pregătit să facă față acestei provocări: „Am prins tricoul şi sper să nu-i mai dau drumul. În astea două meciuri, zic eu, că am avut o prestaţie bună. Eram într-o pasă puţin mai proastă. Important e că am câştigat acest ultim meci, ne-a mai revenit un pic moralul şi suntem mult mai încreyători înaintea meciului cu Steaua. Încerc să-mi fac treaba când domnul profesor îmi dă şanse şi mă bagă în teren şi rămâne la aprecierea dânsului cum m-am descurcat. Trebuie să ne pregătim şi cine e mai bine pregătit o să intre în teren şi o să joace. Foarte bine mă înţeleg cu Viera, am jucat şi anul trecut cu el 7-8 meciuri, mă încurajează, am trecut peste acel trac şi e din ce în ce mai bine. Vreau să aducem cât mai multe puncte echipei şi să contribui prin evoluţiile mele la o creştere în joc a echipei şi să fim cât mai sus în clasament”, a declarat tânărul jucător gorjean.