Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Actualitate » CEO, la mezat

CEO, la mezat

Submitted by on 27 June 2013articol citit de 1,850 ori | One Comment

Listarea la bursă prin aport de capital a 15% din acţiunile companiei energetice Complexul Energetic Oltenia ar trebui să fie, potrivit liderului minerilor și energeticienilor, Marin Condescu, soluția rezolvării problemelor CEO și nu vânzarea pachetului majoritar de acțiuni, cu au început să spună unii sindicaliști că se va întâmpla.

Presiunile externe pun în pericol locurile de muncă din minerit și energie

Presiunile externe pun în pericol locurile de muncă din minerit și energie

Deși s-a vorbit de listarea la bursă prin aport de capital a 15% din acţiunile companiei energetice Complexul Energetic Oltenia, acum sindicaliștii vorbesc despre faptul că se fac, deja, demersuri pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni. Șefii Partidului Social Dremocrat de la Gorj, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu spun că nu se intenționează așa ceva, dar colegul lor de USL, șeful PNL Gorj Dian Popescu spune că vânzarea se va face dacă CEO e pe pierdere, ori în orice moment acest lucru se poate întâmpla. Poate nu degeaba a ajuns legislația să oblige termocentralele să nu mai producă și eolienele să aibă prioritate. E adevărat că energia produsă de vânt nu poluează și nu consumă din resursele naturale, dar la fel de adevărat este faptul că România a ajus să se îndatoreze, să nu mai produc mai nimic, să devină o piață de desfacere pentru occident, iar marile activități econmice, mai mult sau mai puțin strategice, să fie vândute. Să sperăm că nu se va întâmpla asta și cu producătorul de energie numărul 1 din țară,  Complexul Energetic Oltenia.

One Comment »

  • […] ca se fac, deja, demersuri pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni.Mai multe detalii pe Vertical Online actiunile, CEO, Complexul Energetic Oltenia, energia, mezat, Partidului Social Dremocrat, Romania, […]