Cei mai buni elevi din comună premiați de Primăria Bălești

Loading

Elevii cu rezultatele școlare cele mai bune  din Bălești participă în această vară la o tabără gratuită oferită de Consiliul Local Bălești. În 2017 a fost primul an,  în această comună,  când elevii cu premiul I din ciclul gimnazial și cei cu rezultate la olimpiade  au mers  într-o tabără gratuită, un an la mare și un an la munte. În anul 2020 această tabără nu s-a desfășurat ca urmare a pandemiei.

Este deja o tradiție ca Primăria și Consiliul Local Bălești să ofere  în fiecare an celor mai buni elevi din comună o tabără gratuită la mare sau la munte. La începutul lunii august 2021, elevii de la școlile din Ceauru, Bălești și Cornești din ciclul gimnazial se vor afla în tabără la Costinești, efortul financiar fiind de peste 10 000 lei.

Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești, ne-a declarat în exclusivitate pentru VERTICAL: ”Administrația locală din comuna Bălești face și în acest an efortul   de a premia special pe cei mai buni elevi  cu o vacanță, anul acesta  petrecută  la Costinești. Încercăm și prin această modalitate să stimulăm performanța elevilor, o prioritate a mandatelor mele. Elevii din Bălești beneficiază deja la școală de condiții similare cu cele din mediul urban și nu ne vom opri aici! De asemenea, țin să felicit absolvenții și profesorii care i-au pregătit pentru rezultatele deosebite din acest an!”

Profesorul Cornel Șomîcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” Bălești, ne-a declarat: ”Mulțumim autorităților locale, în special domnului primar Mădălin Ungureanu inițiatorul proiectului, pentru atenția constantă  acordată școlilor din comună. Cei mai buni elevi merită să fie recompensați pentru efortul depus în condiții de pandemie. Elevii vor merge 7 zile la mare în stațiunea Costinești. Toate costurile sunt decontate de Primăria Bălești. Mai anunțăm că alți elevi ai școlii sunt în plină activitate în Proiectul CONGRUENT alături de Asociația DOCUART”.