Caravana medicală AUR ajunge în Gorj

Aflat în Gorj la sfârșitul acestei săptămâni, George Simion-liderul AUR- a prefațat sosirea în județ a Caravanei medicale AUR. Caravana România Suverană alături de spitalul mobil AUR vor ajunge în câteva zile în Gorj. Mii de români uitați de lume au beneficiat de consultații medicale gratuite până acum, iar alte județe urmează să fie vizitate. Ecografie, oftalmologie, analize de sânge sau stomatologie sunt doar câteva dintre serviciile la care oamenii săraci au acces datorită acestei inițiative. 

În județul Gorj vor beneficia de controale medicale gratuite peste 1000 de pacienți din Mătăsari, Plopșoru și Bengești-Ciocadia. Spitalul mobil a fost cumpărat de AUR din subvenția ca partid parlamentar.

Inițiativa a fost posibilă cu ajutorul medicilor și asistenților care s-au oferit voluntar să dea o mână de ajutor. În spitalul mobil AUR oamenii săraci pot beneficia de mai multe tipuri de consultații: medicină de familie, EKG, ecografie, analize medicale, oftalmologie și stomatologie.

O caravană medicală va poposi, timp de o săptămână, în județul Gorj, în perioada 13-18 noiembrie 2023.

„Spitalul Mobil AUR” pune la dispoziția tuturor gorjenilor servicii gratuite de medicină generală, ecografie, oftalmologie, analize de sânge și stomatologie.

Caravana va ajunge în următoarele localități:

Plopșoru – în perioada 13-14 noiembrie 2023

Mătăsari – în perioada 15-16 noiembrie 2023

Bengești-Ciocadia – în perioada 17-18 noiembrie 2023.