Cadouri de Crăciun de la Primărie pentru elevii din Bălești

Loading

 

Circa 700 de elevi și preșcolari din comuna Bălești au primit cadouri de Moș Crăciun din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești. Fiecare pachet a atins o valoare de 25 de lei, efortul comunității fiind unul considerabil. Cei mici au întâmpinat cadourile cu programe artistice din care nu au lipsit colindele tradiționale. Primarul comunei, Mădălin Ungureanu, a ajuns în fiecare școală pentru a se întâlni cu elevii și părinții.

Primăria și Consiliul Local Bălești au continuat și în 2017 tradiția oferirii de cadouri de Crăciun pentru elevii și preșcolarii din comună. Astfel, toți cei îndreptățiți, elevi și preșcolari, l-au primit pe Moș Crăciun chiar dacă poate nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor cadrelor didactice și părinților cu rezultatele la învățătură sau la disciplină. Tuturor li s-a mai dat o șansă pentru 2018.
”Am încercat să oferim tuturor elevilor și copiilor de grădiniță din comună un cadou de Moș Crăciun din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești. Ne bucurăm că cei mici au reușit să aibă rezultate bune la învățătură, să își asculte părinții și dascălii și să obțină rezultate notabile la olimpiadele și concursurile școlare. Cel puțin în mandatul meu, viitorul comunei este o prioritate, avem deja două grădinițe în diverse stadii de construcție, ne preocupăm ca toate școlile să arate impecabil iar pe cei mai buni elevi îi trimitem într-o tabără școlară gratuită în vacanța de vară.”, a declarat primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu.
Cornel Șomîcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș”, a declarat pentru VERTICAL: ”Ne bucurăm de un sprijin consistent din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești, în special din partea domnului primar Mădălin Ungureanu. S-au făcut și se vor face investiții, nivelul de confort al unităților școlare este sinonim cu al școlilor urbane, putem să ne canalizăm eforturile spre activitatea școlară fără nici un impediment. Programele artistice oferite de fiecare școală au fost foarte apreciate de părinți, pentru asta țin să mulțumesc tuturor cadrelor didactice de la nivelul comunei”.
În acest an, valoarea unui c adou de Crăciun a fost de 25 de lei iar printre beneficiari s-au numărat și elevii care activează în cele patru secții deschise ale Școlii Populare de Artă de la nivelul localității, cei care au colindat și autoritățile locale.

 

One Comment on “Cadouri de Crăciun de la Primărie pentru elevii din Bălești”

  1. Felicitari dascalilor din Balesti, felicitari doamna Aura ca promovati asemenea exemple!

Comments are closed.