Cei mai buni elevi din Bălești trimiși în tabără de Primărie

Primăria și Consiliul Local Bălești continuă și în acest programul destinat celor mai buni elevi din comună, aceștia vor merge într-o tabără gratuită în luna august. Elevii cu premiul I și cei care au obținut locuri fruntașe la olimpiade și concursuri școlare sunt astfel răsplătiți pentru performanța școlară.

 

Un număr de 15 elevi de gimnaziu din Bălești și două cadre didactice se vor afla la Săcelu  în perioada 13-19  august  2018 într-o tabără gratuită oferită de Primăria din localitate.  „Așa cum am promis la începutul anului școlar-ne-a declarat primarul Mădălin Ungureanu- cei mai buni elevi de la Ceauru, Bălești și Cornești de la ciclul gimnazial  vor merge într-o tabără școlară  oferită de Consiliul Local. Chiar dacă este un an dificil din punct de vedere financiar, am reușit să facem un efort pentru cei mai buni elevi și aceștia să ajungă într-o tabără școlară, de data aceasta în județ. De asemenea, ca în fiecare an, elevii premianți au primit cărți în semn de prețuire pentru performanța lor.”

Cornel Șomîcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș”, ne-a declarat: „Selecția elevilor pentru tabăra oferită celor mai buni elevi de la Școala Gimnazială „Antonie Mogoș” de către domnul primar Mădălin Ungureanu și Consiliul Local Bălești s-a făcut, potrivit hotărârii Consiliului de Administrație al școlii,  după cea mai bună medie generală din fiecare clasă, 12 clase în total, și elevii care s-au remarcat la nivel județean.  Mulțumim  pe această cale domnului primar și Consiliului Local Bălești pentru  ajutorul constant pe care îl acordă școlii. 15 elevi însoțiți de cadrele didactice se vor afla la Săcelu  în perioada 13-19 august 2018, premiul pe care îl oferă comunitatea locală pentru performanțele lor. Tot în această vară, Consiliul Local Bălești a programat o serie de lucrări de reparație, igienizare și întreținere la școli pentru ca noul an școlar să fie pregătit cum se cuvine.”