Bază sportivă pentru Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu

 314 total views

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu va avea o bază sportivă ultramodernă. Meritul aparține Primăriei Târgu Jiu, care a solicitat Companiei Naționale de Investiții (CNI) să facă această investiție, ce ajunge la aproape 4 milioane de lei.

Lucrările la baza sportivă a Universității „Constantin Brâncuși” începe chiar de azi,  firma Pol Orient din Giurgiu fiind cea care a câștigat licitația pentru realizarea lucrărilor de investiții finanțată de CNI.

„Va fi un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.

Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea „Constantin Brâncuși”, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport. Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu.” (Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *