Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Sport » Aur şi bronz la lupte pentru elevii gorjeni

Aur şi bronz la lupte pentru elevii gorjeni

Submitted by on 23 May 2012articol citit de 2,344 ori | No Comment

În  perioada 18-20 mai 2012, la Târgu Jiu, s-a desfăşurat finala Campionatului Şcolar Naţional de Lupte Libere  rezervat cadeţilor, competiţie desfăşurată la sala polivalentă. La competiţie au participat un număr de 30 de cluburi sportive şi licee cu program sportiv, în total 240 sportivi.
Clubul Sportiv Şcolar Târgu Jiu a fost prezent cu un număr de 5 sportivi, trei dintre ei urcându-se pe podium. Grigore-Robert Dănescu, elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu, cat. 69 kg, a câştigat locul III şi medalie de bronz, Ionuţ Dragotă, elev la Colegiul Naţional Virgil Madgearu clasa a X-a, cat. 85 Kg, s-a plasat pe locul III şi a obţinut, de asemenea, medalie de bronz, iar Ionuţ Militaru, elev în clasa a X-a la LPS Târgu Jiu, cat. 76 kg, a câştigat locul I şi medalia de aur.
Elevii au fost pregătiţi de profesor Rareş Voicescu.
Competiţia s-a desfăşurat în organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj şi a Clubul Sportiv Şcolar Târgu Jiu, parteneri fiind Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Gorj şi Instituţia Prefectului Gorj.

Comments are closed.