Au început lucrările pentru un nou parc, în Târgu Jiu

Loading

O firmă gorjeană a demarat lucrările pentru parcul uriaș care se amenajează în zona Narciselor din Târgu Jiu, pe terenul preluat de municipalitate de la o fostă unitate militară.

RÂNCASKI SRL se numește societatea care a câștigat licitația și care a început măsurătorile în zonă. Aceasta este reprezentată de Cătălin Mitroi  și deține o experiență vastă în domeniu, având dezvoltate mai multe proiecte similare.

„Am lucrat foarte bine cu societățile locale și sunt foarte mulțumit că și în acest caz avem o firmă din județul Gorj.

Vă reamintesc faptul că este vorba de un proiect amplu, constând în amenajarea unei zone de agrement pe o suprafață de 12 hectare, investiția fiind de 3 milioane de euro, bani din fonduri europene.” (a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu)

Spațiile verzi vor fi vaste, cu 10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, totul va fi dotat cu sistem de irigații care să acopere întreaga suprafață. Vor fi 10.000 metri pătrați de alei, un loc de joacă mare, de 650 de metri pătrați, amfiteatru în aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi.