Alianţa naturii împotriva colesterolului

chitosanCHITOSAN®- produs pe baza medicinii tradiţionale chineze, din carapacea crabilor marini roşi. Extractul din carcase de raci (chitosan) are o structură celulară ce permite descompunerea lui odată ajuns în organism. Reglează pH-ul ţesuturilor către alcalin, susţinând astfel activitatea limfocitelor (creşte răspunsul imun). Acţionează asupra colesterolului, modificând raportul dintre „colesterolul greu” (HDL) şi „colesterolul uşor” (LDL) în favoarea celui „uşor” (acesta nu se depune pe pereţii vaselor de sânge). În plus scade nivelul glicemiei.
Partea nedescompusă se comportă la nivelul tubului digestiv asemenea unui burete ce absoarbe toxinele şi facilitează eliminarea lor.
Produsul reduce cantitatea de grăsimi asimilate; menţine în limite normale lipidele şi glucoza din sânge; este adjuvant în stări caracterizate de o imunitate scăzută; aliat în lupta cu kilogramele în plus.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea produselor prezentate cu alte produse naturale
1. antiaterosclerotic: Cardiovasc® / Frunze de măslin;
2. antioxidant: Coenzima Q10 & L-carnitină / Antioxidant®;
3. antiageing: Cura geriatrică® / Spirulina vârstei a III-a®.
Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro  sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .