„AKTA susţine excelenţa”

Loading

Ca şi în anii precedenţi, AKTA –un mare furnizor de televiziune, internet şi telefonie-a oferit premii celor mai buni elevi din mai multe localităţi din judeţul Gorj. Doar la Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş”, au fost premiaţi peste 200 de elevi de la clasele I-VIII. Campania „AKTA susţine excelenţa” se desfăşoară de mai mulţi ani şi în judeţul nostru.

Cei mai buni elevi din Bălești au primit peste 200 de premii de la AKTA
Cei mai buni elevi din Bălești au primit peste 200 de premii de la AKTA

Akta-1

Săptămâna trecută a fost o perioadă foarte agitată în şcoli, cei mai buni elevi fiind premiaţi pentru munca lor din anul şcolar 2015-2016. În mai multe localităţi din judeţ, printre care şi Băleşti, premiile oferite de comunitatea locală au fost dublate de cele acordate de AKTA. Doar la Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” au fost premiaţi peste 200 de elevi, cărţile oferite urmărind bibliografia şcolară specifică învăţământului gimnazial.
Gestul celor de la AKTA este unul foarte generos şi a fost primit ca atare de elevi şi profesori, dovadă bucuria pe care au arătat-o când au primit premiile. Sute de elevi din Gorj au fost premiaţi cu cărţi special alese pentru a le stârni interesul și oferte conforme cu nevoile lor educaționale, elevi ai claselor I-VIII care s-au făcut remarcați pe parcursul anului școlar 2015-2016.
Cornel Şomîcu, directorul Şcolii Gimnaziale “Antonie Mogoş” Ceauru, ne-a declarat cu acest prilej: “Şcoala noastră a început de circa doi ani o colaborare cu firma AKTA, principalul furnizor de televiziune, internet şi telefonie din localitate, parteneriat ce s-a concretizat cu sprijinirea elevilor şcolii cu caiete şi rechizite şcolare la început de an şcolar şi cu premierea celor mai buni elevi la finalul anului şcolar. Mulţumim celor de la AKTA pentru generozitate şi îi aşteptăm şi în continuare să ne sprijine, mai ales că în condiţiile social-economice din prezent nu sunt prea multe firme care să facă astfel de eforturi.”