Ai grijă de picioarele tale

procto-venorutinPROCTOVENORUTIN capsule şi gel – este util în inflamaţiile venoase acute (tromboflebita) ale membrelor inferioare. Totalul saponinic din compoziţia pulberii de castane (escine) exercită acţiune antiedematoasă şi antiinflamatoare, în timp ce derivaţii flavonoidici au acţiune vasoconstrictoare venoasă şi capilaroprotectoare.
Scoarţa de salcie conţine un fitocomplex format din tanin cu acţiune tonică şi astringentă, dar mai ales derivaţi ai saligenolului cu proprietăţi antiinflamatoare, analgezice, antifebrile şi antiagregant plachetare.
În Asia există o tehnică de alinare a picioarelor- reflexologia- născută din înţelegerea că fiecare parte a picioarelor noastre corespunde unei părţi a corpului nostru. Pe de altă parte, ungerea picioarelor şi masarea este un ritual des întâlnit la multe culturi.
Alăturând produselor prezentate şi câteva remedii la îndemâna oricui ( masajul, alimentaţie bogată în vitamine, mersul pe jos, poziţionarea picioarelor mai sus decât capul atunci când staţi la televizor,dar şi când vă odihniţi) veţi reuşi să acordaţi picioarelor atenţia cuvenită.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea produselor prezentate cu a altora pentru obţinerea efectelor scontate:
1. tromboflebita hemoroidală şi de membre inferioare : Arthralgin / Boswellia
2. insuficienţa venoasă cronică : Ginkgoton forte
3. arteriopatii periferice obliterante, Sd Raynaud : Ginkgobil
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro  sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .