3 terenuri de sport pentru o școală din Târgu Jiu

Elevii de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu se vor bucura, foarte curând, de trei terenuri sintetice, de fotbal, baschet și volei, pe care-și vor putea face orele de sport în cele mai bune condiții. Primăria a putut face această investiție, după ce a reușit achiziționarea terenului, pentru care, până acum, plătea chirie și nu-l putea include în programul de investiții.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Roamnescu, a declarat public faptul că lucrările la terenurile de sport de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”sunt pe final:

„Finalizăm încă o investiție importantă la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu, acolo unde montăm trei terenuri sintetice (fotbal, baschet și volei) de foarte bună calitate pentru elevi.

Unitatea de învățământ s-a aflat, în ultimii ani, la fel ca multe altele din oraș, în centrul unor modificări radicale. Una dintre clădiri a fost supraînălțată, mărindu-se astfel numărul de clase, a fost amenajat un amfiteatru și s-a achiziționat mobilier nou (investiție ce depășește 3 milioane de lei). Terenul pe care se află baza sportivă a fost achiziționat recent, pentru că aici se plătea o chirie consistentă și nu puteam veni cu îmbunătățiri, nefiind al municipalității. Acum amenajăm aceste terenuri pentru ca elevii să poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții.”(Marcel Romanescu)