În curând, se ridică mașinile în Târgu Jiu

Loading

Șoferii care-și parchează ilegal pe străzile din Târgu Jiu, sau abuzează de parcările de reședință, riscă să le fie ridicare mașinile de către Primărie. Autoritățile spun că, până la sfârșitul acestui an, instituția va fi dotată cu o mașină specială dotată cu platformă pentru ridicarea mașinilor.

Șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Raul Chiriac, a declarat că, în pezent, are loc procedura de achiziție publică, valoarea estimată fiind de 100.000 de euro: „Este în curs de finalizare procedura de achiziție publică, respectiv licitația. Estimăm că, până la sfârșitul anului, utilajul să fie recepționat de primărie. Este vorba despre o mașină cu platformă pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal, sau pentru defluirea traficului, acolo unde mașini parcate ilegal sau aflate în parcările de reședință restricționează sau împiedică circulația. Valoarea estimată a fost de 100.000 de euro, iar în urma procedurii de achiziție va rezulta suma finală.”

În prezent, se lucrează la regulamentul de ridicare a mașinilor din Târgu Jiu, în cadrul căruia se va stabili atât modul de lucru cât și locul unde vor fi depozitate mașinile ridicate.