„Feerie de iarnă” pentru preşcolari şi elevi

Loading

În această lună se desfăşoară la Motru Concursul Naţional de Creaţie Artistică pentru cei mici “Feerie de iarnă”. Concursul se află la prima ediţie şi este organizat de Grădiniţele 6 şi 7 din Motru. Termenul limită este de 20 decembrie 2009 pentru trimiterea lucrărilor.
Concursul Naţional “Feerie de iarnă” îşi propune să antreneze un număr mare de preşcolari cu vârste între 3-7 ani, dar şi şcolari mici ai claselor I-IV, să le dezvolte spiritul de competiţie, dar mai ales să le stimuleze potenţialul artistic şi creator al micuţilor prin deschiderea căilor de comunicare emoţională si prin utilizarea celor mai variate mijloace şi procedee de expresie artistică.
Concursul se află la prima ediţie şi este organizat de Grădiniţele 6 şi 7 din Motru. Termenul limită este de 20 decembrie 2009 pentru trimiterea lucrărilor. Lucrările vor fi expediate pe adresa: Iulica Grasu, str. Arţarului, Nr. 1, bl. T11, sc. B, ap. 9,  loc. Motru, jud. Gorj, cod 215200, până la data de 20 decembrie 2009 data poştei. Secţiunile concursului sunt: desen; pictură; colaje; machete; tehnică mixtă. Premiile şi diplomele de participare se vor acorda de către juriu, pe secţiuni şi vârstă ( grădiniţă, clasele I-II,III-IV).Cadrele didactice îndrumătoare vor primi de asemenea diplomă de participare.