Voluntaringorj.ro, la lansare

ONG-urile din Gorj sunt invitate să participe la evenimentul “Voluntar Pentru Viitor”,  ce va avea loc în data de 25 septembrie 2012, orele 12:00, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj. Acesta face parte din proiectul cu același nume implementat de Asociația Drumeții Montane și finanțat de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret. Scopul întâlnirii este lansarea oficială a site-ului www.voluntaringorj.ro. Cu această ocazie vor fi puse în discuție propuneri de îmbunătățirea site-ului, stabilirea strategiilor de promovare și oferirea de informații necesare pentru utilizarea site-ului.
În prezent, la nivelul județului Gorj nu există o bază de date interactivă, care să cuprindă tinerii interesați să participe la activități de voluntariat, precum și organizațiile de tineret care realizează astfel de activități. Prin crearea acestei pagini web, Asociația Drumeții Montane dorește creșterea numărului de voluntari și înregistrarea acestora, în funcție de domeniul în care doresc să activeze, iar tinerii gorjeni vor putea fi informați în timp real despre diversele activități organizate în judetul . Tot prin intermediul acestei pagini web, ONG-urile din județul Gorj pot recruta voluntari și pot publica evenimente într-o secțiune dedicată acestora. De asemenea, site-ul gazduiește  secțiunea ”Lista ONG-uri”, unde organizațiile din județul Gorj se pot înscrie în baza de date.
Confirmarea participării ONG-urilor trebuie făcută până în data de 20 septembrie 2012, prin email la office@voluntaringorj.ro sau la numarul de telefon 0762325903, cu specificația (Eveniment Voluntar Pentru Viitor).