Dan Vîlceanu, președinte ales la PNL Gorj

Aflat de prea mult timp sub zodia interimatului, PNL Gorj a avut programate alegeri în filială la acest sfârșit de săptămână. Dan Vîlceanu a câștigat detașat aceste alegeri cu 336 de voturi, Mihai Paraschiv-125 voturi și Nicu State-4 voturi contând doar pe rețelele de socializare nu și în rândul alegătorilor PNL Gorj.

Deputatul Dan Vîlceanu a câștigat de o manieră foarte clară alegerile pentru președinția PNL Gorj. Victoria a fost fără emoții deși unii ”analiști” dădeau ca sigură o victorie a ”opoziției”. Dan Vilceanu a câstigat un nou mandat de presedinte al PNL Gorj, in urma alegerilor de sâmbătă.  El a obținut 336 de voturi,  Mihai Paraschiv 125, iar Nicu State 4 voturi.

După momentul votului, Dan Vîlceanu a pus pe o rețea de socializare un mesaj de unitate și împăcare, deși tensiunea alegerilor a fost una destul de mare. Redăm această declarație:”PNL Gorj are de astăzi preşedinte ales de membrii partidului!

Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor, care m-au susţinut prin vot şi au încredere, că împreună vom duce partidul pe drumul victoriei şi unităţii. Alegerile în partid s-au încheiat, dar urmează altele mult mai importante, pentru funcţiile de primar, la Târgu Jiu şi Drăguţeşti. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Important este să lăsăm deoparte atacurile interne şi să le oferim sprijinul candidaţilor noştri.

PNL Gorj a dovedit că este un partid cu adevărat democratic. A avut 3 candidaţi pentru funcţia de preşedinte: eu, Mihai Paraschiv şi Nicu State. Îi felicit pe amândoi, deoarece această candidatură, înseamnă o nouă experienţă pe drumul către maturitatea politică.

Vreau să îmi cer scuze atât invitaţilor, preşedinţii de la alte partide, care au dat curs invitaţiei noastre, dar şi colegilor din PNL care au fost nevoiţi să audă cuvinte nelalocul lor din partea actualilor sau foştilor colegi.

Le mulţumesc pentru că au fost alături de organizaţia de la Gorj, colegului meu Virgil Popescu, deputat de Mehedinţi şi reprezentantul BPN la Conferinţa noastră judeţeană , dar şi preşedintelui de la Dolj, Nicolae Giugea. De asemenea le mulţumesc preşedinţilor ALDE, PMP şi PNŢCD pentru prezenţă.

Din acest moment, îmi doresc ca niciunul dintre colegii mei să nu uite că adversarii sunt la PSD şi ALDE, coaliţia de guvernare, nu în partid.

PNL trebuie să meargă pe drumul corect, pentru electoratul lui!”, a postat Dan Vâlceanu.